>

Selasa, 28 Mei 2013

Segmen Follow Mollow Dan Menang


klik banner. . 

follower terkini 27

First Mini Giveaway by Minie








HADIAH :1. shawl + inner x 1 pemenang2. klip rambut x 2 pemenang3. headband (cekak) x 2 pemenang4. set of rantai & a pair of earrings x 1 pemenang5. pair of earrings x 3 pemenang6. bangle x 1 pemenang7. topup RM5 x 1 pemenang
Tamat:
31/5/2013

Isnin, 27 Mei 2013

May Giveaway!!












klik banner

 GA bakal berakhir pada 31 mei

hanya seorang pemenang dicari
Anda mungkin juga meminati:

3rd Annivesary GA Blog by Emas Putih







22 MAY 2013 - 05 MAY 2013


1st Giveaway by Johar






klik banner

First Giveaway by Nurin Aireen & Ieyra Ghani








klik banner untuk join

Assalamualaikum. Akhirnya tercapai jugak hasrat nak buat first GA tapi bukan sorang sorang tau. GA ni berpartner. Terima kasih tak terhingga kepada para sponsor yang sudi sponsor GA first kami ni. Hehe okay dah, malas nak berintro panjang panjang karang merapu ke bab lain. Dengan lafaz bismillah, kami merasmikan GA ni. Nak join GA first kiteorang? Klik banner kat atas. Hadiah-hadiah menarik menanti anda!




 Buku A Doctor In The House Tun Mahathir Biography bernilai RM100
 Buku Islamik
 Bling bling stylish necklace
 Keychain Cameron Highland
 Owl Keychain Felt
 Keychain Little Domo
 Novel The Wedding Breaker 
 Bookmark Tribal
 Shawl/Tudung bawal
 Bookmark doodle
 Bunny fridge magnet
 Shiseido mask
 Sebanyak RM 135 topup ditawarkan untuk para pemenang!


    Klik sini untuk tengok gambaran hadiah dan pembahagiannya! =)





  Jangan risau, pemilihan pemenang adalah 100% menggunakan pak cik random.org. Biar   
  adil untuk semua.


SESIAPA YANG TIDAK MENGIKUT SYARAT, AKAN DIBATALKAN PENYERTAANNYA JADI TOLONG JUJUR!


Kami mencari seramai 54 orang pemenang!! Jom meriahkan GA pertama kami! Mana tahu rezeki anda kali ni! Goodluck 

First Giveaway By Iyraa Cariyno


picasion.com
klik banner

segmen GWIYOMI BLOG by AinaSyafiqah







klik banner
pendapat tentang blog aina syafiqah
-background sejuk mata memandang, , soft pink gitu..
-loading blog pown ok..
-blog yang simple
-first time yana masuk blog aina
-header pown sweet jugak ada moustache
-header kalau diperbesarkan sikit saiz dye ok jugak
-sidebar pown sikit. . mempercepatkan loading blog aina
-kalau boleyh blog archive tue buat scroll box lagi comel . .
-sidebar tersusun kemas

1ST BIG GIVEAWAY DIARI SEDETIK LEBIH FARISHA










Alhamdulillah..Syukur ke hadrat ilahi kerana dengan rahmat-NYa, Farisha berjaya menganjurkan
"1st Big Giveaway Diari Sedetik Lebih Farisha"
bersempena pertengahan tahun 2013
Kejap je masa berlalu,kan?

Pencarian Sponsor telah dimulakan pada 22/04/2013 dalam entry INI. Mula-mula nak mencari sponsor, teragak2 jugak takut tiada yang sudi sponsor. Tapi alhamdulillah, sponsor semua amat baik hati dan sporting! Terima kasih yang tidak terhingga diucapkan kepada sponsor-sponsor kerana menyokong 1st Big Giveaway ini

Jadi, pada hari ni, 15/05/2013 rasmilah pembukaan Big Giveaway ^.^ 
(sambil ambil mood potong ribbon merah..hehe).. 
Audience...Please Clapping your hands! :) Clap! Clap! Clap!!

Hadiah berjumlah RM 800.00 untuk dimenangi!! 
50 pemenang utama di cari!

Para peserta dikehendaki JUJUR ketika melakukan tugasan yang diberi. Semua tugasan adalah WAJIB sebab Hadiah yang akan diberi adalah berbaloi dengan usaha korang menyiapkan tugasan
(Seandainya korang menang Hadiah GA dari Sponsor yang terlibat dan didapati korang tak follow Blog/ like Facebook /add friend Facebook sponsor tersebut, automatik hadiah akan terbatal dan digantikan dengan pemenang baru)

Antara syarat-syarat penyertaan :-
1) Mempunyai blog.
2) Follow blog ini (untuk mengetahui update terkini GA)
3) Follow, Add Friend dan like sponsor.
4) Paling Wajib - Copy coding yang telah disediakan dan pastekan di ruangan HTML.
5) Letakkan URL entri di ruangan komen di bawah.

[1. klik pada Html 2. paste coding entry 3. tekan compose . 4 klik publish]  

Follow Blog Sponsor


WEEWEENNIE (follow guna Button, bukan Widget) 


Like Fan Page Sponsor



               

 Add Friend Facebook Sponsor


BEUTSKIN ESSENCE DATYN MIA 
NATURACTOR COLLECTIONS 
CAPTURE BOOTH 
MAKAN COKELAT ZAI 
NATURACTOR COSMETICS 
(**tambahan - sila like & share mana2 gambar produk dalam album sponsor Naturactor ini**)
MAKAN COKELAT ZAI 
NUR IZZUREEN 
SITI NOR AMIERA 

Klik Iklan Sponsor 
 (tunggu sehingga habis loading)


http://bit.ly/14ZrpY1
 http://bit.ly/ZP9QVX
http://my.sharings.cc/syaika/share/SmoothManageable/
http://my.sharings.cc/syaika/share/LibresseShineOn

Follow Twitter 



Hadiah-Hadiah Terhebat


Top Referral x 1

 1) Produk SNE (Excel Tea) bernilai RM75 + 1 hamper cenderahati bernilai RM20 + 1 keahlian percuma SNE
+
2) Jam Dinding Limited Edition (Customized) bernilai RM 25
+
3) 2 pcs Book Mark Limited Edition Bear Comel


 Hadiah Cabutan Random.org 


Vital Energy Q10 Lotion (Toner) + Compressed Mask bernilai RM 85 x 1 pemenang
Vital Energy Whitening Lotion (Toner) bernilai RM 80 x 1 pemenang
Serbuk Cheeze bernilai RM 75 x 1 pemenang
Set Kecantikan 3 In 1 Nour Ain bernilai RM 52 x 1 pemenang
Shawl Half Moon Sakura bernilai RM 45 x 1 pemenang
Mini Fondue Porselin bernilai RM 45 x 1 pemenang
Adjustable Slimming Belt bernilai RM 40 x 1 pemenang
Wangian Kasturi Puteh Syifa bernilai RM 35.90 x 1 pemenang
 Kain Pasang Cotton bernilai RM 30 x 1 pemenang
Jam Dinding Limited Edition (Customized) bernilai RM 25 x 4 pemenang
Chocolate Love Box bernilai Rm 25 x 1 pemenang
Shisheido Black Mask 5 pcs bernilai RM 18 x 1 pemenang
Top Up RM 10 x 4 pemenang
Top Up RM 5 x 3 pemenang
2 pcs Book Mark Limited Edition Bear Comel x 11 pemenang 
Baucer Anis Felt Craft 10% x 3 pemenang
Header Blog x 5 pemenang



Hadiah Saguhati Random.org

Review Blog x 8 pemenang

KLIK GAMBAR UNTUK LIHAT HADIAH

Rajin-rajin la korang promote GA ni ye sebab Farisha nak cari banyak pemenang!!
Di samping tu, korang berpeluang menang hadiah Top Referral bernilai RM 120!!

**Sepanjang 1st Big Giveaway ini dijalankan, akan terdapat promosi + hadiah percuma yang akan diberikan kepada pengomen yang bertuah oleh Para Sponsor! Nak tahu entry yang mana?
Tunggu! *-*
Tarikh Tamat  : 15/06/2013, jam 12 tengah malam
Pemenang akan di umumkan pada 18/06/2013

Sekian Terima Kasih 

 

Giveaway Kiyomi Teddy Store by Norsyuhada Binti Johan










klik banner

tag kepada
http://gulakekapas.blogspot.com

GILA GILA Giveaway By Alja








klik banner

hadiah yg menarik di hati yana dalam gila-gila GA nieyh
tudung & bracelet

SEGMEN BLOGGER TERPANTAS VERSI RANDOM










Barangan Pos : 

Topup RM3x2 & Shiseido Maskx2 By Myra Eyra
Topup RM5 & Shawl x1 By Farhana
Topup RM3 x2 & Cursor x2 By Bilah
Topup RM5 x2 By Lyene
TonyMoly Facial Mask By MiraHussin
Tudung Bawal x1 & Topup RM10 x1 By 4U Muslimah
LipTint x1 By Wilma.Int 
Al-Quran Rainbow Falitsya By Al-Quran Rainbow 
Handbag By Pemborong Kain Sulam KP & Tudung 
Tshirt x2 & Tudung x1 By N'Anggun collection
Bookmark korean cartoon x3 By HimeOuji Shop
Shawl x1 By LS Design

Barangan Blog :

Bloglist sebulan x2 By Najihah
Header Blog x2 By Ibnuismail
Header x 4 By Nasuha
Blog Review x 5 By Sabrina
Cursor x5 By Nohririn 


43 Pemenang Dicari !!


menarikkan hadiah , , 
apa tunggu lagi tekan banner kat atas
untuk join segmen nieyh

kucing hitam GA











klik banner